Tapahtuman tiedot

        
 
 
Järjestäjät: Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry
Tapahtuma: Erätaito 0 - Retkeilyn alkeet aikuisille
Ajankohta: 05.05.2018 klo 12:00 - 05.05.2018
Ilmoittautuminen päättyy: 01.05.2018
Jälki-ilmoittautuminen
voimassa
:
Paikka: Nuuksiossa
Tapahtuman tyyppi: Koulutustoiminta
Ikäkausi:
Kuvaus:

Erätaito 0 - Retkeilyn alkeet aikuisille

Helppo partioretki, missä voit aikuisena opetella tai vahvistaa omia retkeilytaitojasi! Lauantain aikana harjoitellaan perustaitoja, joiden myötä oman lauman tai ryhmän vieminen metsäretkelle on helppoa. Tapahtumassa valmistetaan hyvät ruuat yhdessä osana ohjelmaa, jolloin myös ruuan valmistaminen eri tavoin retkiolosuhteissa tulee tutuksi.

Halukkailla on mahdollisuus jäädä yöpymään la-su väliseksi yöksi ja tutustua majoittumiseen lämmitettävässä teltassa. (Aamiainen kuuluu yöpyvien ohjelmaan). Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti partiossa aloittaneille uusille aikuisille sekä pientä erätaitokertausta kaipaaville. Täällä saat myös vankan paketin tietämystä kesäleirillä selviämiseksi. Koulutukseen ei ole esitietovaatimuksia. Mahdollista yöpymistä varten tulee olla oma makuupussi.

Kurssille ei ole yhteiskuljetusta, mutta osallistujien kesken on järjestynyt yleensä kimppakyytejä ja kohteeseen pääsee yleisillä bussivuoroilla.

Retkeilyn alkeet -koulutuksen yhteydessä aamupäivällä järjestetään Tervetuloa Partioon-kurssi. Huomioithan, että sinne on erillinen ilmoittautuminen!
Liitteet: